onsdag 6. juni 2012

2 dager til start

Nå snakker vi nå, bålpanna og kaffelars er på plass. 2 dager fra festivalstart er vi godt i rute. Selv om karene nok hadde noen tunge tak også i kveld, bl a det store solseilet som skulle opp, tok vi oss tid til både grillmat, kaffekos og småprat.

Kaffe krever vann, og er man i middelalderen, ja, da må en hente vann, og vann kan være tungt det, særlig når en henter i ei jerngryte, og da må en være to

Solseilet er oppsiktsvekkende stort, og det krever noen hender for å holde alle stengene for å få det opp. Men med en slik gjeng som vi er, går det lett som bare det.

Også pub-teltet/mat-teltet er oppe, og i dag kom det møbler. Teltet måler ca 45 kvadrat, det skulle gi god plass til musikanter, godtfolk og røvere av alle slag.

Kjøkkendelene har ankommet, nå venter Geir på kjøkkensjefene slik at det blir plassert på riktig sted, ja, for han har skjønt det han, vent på sjefene ellers blir det bare bråk.

HM, når jeg ser på de siste dagers bilder og leser teksten, ja, da ser jeg at dette er jo en hel masse jobb. Mange timer med snekring av møbler, sying av klær, oppsett av tun, planlegging.... det er nesten ingen ende. Hvorfor i all verden gidder vi dette da?
Jo det skal jeg si: vennskap og morro

Så nå er det bare morro igjen................

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar