tirsdag 5. juni 2012

En leir blir til

Da er vi i gang. Vi møter opp, menn og kvinner, barn og hunder, sekk og termos, telt og stenger, klubber og plugger, ja, det er ikke grenser for hva lidenskap kan få til. Fra ei tom gresslette til et hyggelig tun på få timer. Selv om vi ennå har små ting igjen, er teltene oppe.



Jomfru Anne rigger sitt eget telt. Hun er dame med tæl, bygger, murer, syr og koker, ja, det er ikke den ting den dama ikke gjør. Og her skal hun altså kose seg i helga, i sitt eget selvsnekrede telt
Vi trenger et banner, og med liv og lemmer som innsats får vi det opp mellom to flotte trær. Godt vi har John til slik en jobb. Ja, jeg hjalp til da, holdt snorene på bakken:)

Mitt telt er oppe, ved hjelp av snille menn. Kåre kjørte ting og tang ned, hjalp med oppsetting sammen med Helge mfl. I morgen kommer innventaret inn, senger, bord, mat og klær.

Litt sosialt blir det tid til. Der hvor Anton er er det alltid latter. Og der hvor Geir er er det alltid glede. Og når Truls kommer inn med kloke innspill, ja, da er alt på stell.

Kristin, Irael og Torunn passer på at alt går etter planen. Vi fikk tid til litt kjolesnakk, litt kniplingprat og noe nøttespising også, vi gleder oss masse.


2 kommentarer:

  1. Koselig å se det i bilder - det skal bli en livlig og koselig leir med mye liv og latter... ;D

    anne :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, ikke sant Anne. Gleder meg masse.

      Slett