torsdag 7. juni 2012

Fargesymfoni

For en glede, tenk å kunne stå opp hver morgen, kle meg i deilige fargeglade klær og vandre rundt i de samme deilige fargene hele dagen. Denne uken har vi fokusert på basisvarer, fått de ut av hyllene og opp på veggene. Ble faktisk veldig spennende vinkling.
Mette rund hals er et must i klesskapet for min del. Denne genseren bruker jeg både under tunikaer og for seg selv med bukser eller skjørt. Særdeles behagelige er de!!!!
Lycra gam. er også et must i klesskapet. God passform på de også. Enhver legg blir "snasen" når de får på seg en slik tights.

Tynne strømpebukser, både med og uten fot i alle våre farger. Skal si det piffer opp ethvert antrekk med en fargeklatt nedentil


Sokker i 29 farger og med god fasong, de er fine de!!!!

Crista-serien har også hele fargespekteret å velge blandt. Her er både lange og korte topper, bolerojakke og topp med kort erme.

Sommeren er her, dvs iallefall på kalenderen, og da kan det være kjekt å ha en flott sandal. Disse er i skinn, har deilig såle og setter liksom prikken over i´en på antrekket.

Eller sko med tett front da, den setter også en prikk over i´en på antrekket. For ikke å glemme at de er veldig behagelige å ha på føttene.

Velkommen inn til oss, og vi, det er Laila, Mia, Joachim, Kåre, Ann-Helen og Mona

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar