mandag 11. juni 2012

Festivalen på Hamar

Tusen takk til alle som var med å gjøre festivalen til et minne for livet. Med to av mine barn, et svigerbarn og et barnebarn i teltet og venner fra inn- og utland i leiren, med sekkepipemusikk, strommer og glad dans, for ikke å glemme flotte drakter, riddere og mat i alle kjeler, ja, dette ble en fantastisk helg.
Med håndtverk fra fjern og nær, her representert ved vår egen salgsbod, får en innblikk i gamle håndtverksteknikker og produkter helt tilbake til tidlig middelalder. En kan lett miste noen hundringser av slike helger.

Mang en gryte putrer over bålene, alle fyllt med retter som smaker av urter og gode ingredienser. Med våre eminente kokker Torunn og Anne var det ikke en sulten mage som forlot matteltet.

 Aldri så deilig med mat som når en får det servert ute i den fri natur. Som i middelalderen, det ble grøt til fokost hver morgen på Hamar. Og det elsker ungene, for de er godt vandt disse "steinerbarna"


Mia har blitt en kløpper på nålebinding. Her jobber hun med et par pulsvarmere til en av gutta i Patrask. Når de gleder oss så masse med god musikk, er det bare rett og rimelig at vi gir noe tilbake, slik er det her i livet

Lisa stakkars, tiggerjenta fra middelalderen, spillte fløyte etter beste evne. Men det gav nok ikke nok penger, så innimellom måtte hun rappe en ting eller to, og da ble det en tur (eller ti) i gapestokken

Kveldstund med gull i munn..... eller noe slikt. Utrolig flott ildshow, stemningsfullt i mørket. Publikum visste å sette pris på det hele, alle var fornøyde.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar