søndag 3. juni 2012

Middelalderfestival i Tønsberg juni 2012

Herved er festivalsommeren åpnet, og første del er vel gjennomført. Vi ble en hyggelig liten gjeng, med 5 telt på tunet, matgrue, salgsbod, håndsverkere, krigere, hospitalere, kongen og mer til var til tider benket rundt bålet. Med lille Emma-Olave som vaklet rundt på sine middelalderkledde små føtter og ellers nokså tidsriktig kledd fikk vi mange skuelystne som både så og tok bilder av oss. Det sosiale var vel til stede, så alt i alt er vi godt fornøyd med starten på sessongen.
Salgsboden så ikke så verst ut, selv om den ikke takk å bli helt ferdig før vi dro. til tross for en del tau og ting, fikk vi en forsmak på hva som er salgbarn og hva som ikke er det. Gøy å prøve seg uansett.

Vi fikk godt brukt for både hetter og kappe i ull. For til tross for regnfri helg, og dermed værmessig veldig fornøyde deltagere, var det til tiden en helt vanlig norsk sommer, dvs - en smule kaldt.

Er veldig glad for at vi kan være flere om opplevelsen, og sammen med eldste datter og hennes familie var vi en glad liten gjeng som campet sammen denne helga. Og bållukta, den kommer nok til å sitte i leeeenge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar